Rendszerfelügyeleti csomag ajánlatainkAlap rendszerfelügyeleti csomag


Kisvállalkozások, irodák, üzletek, egyéni vállalkozók számára ajánljuk alap rendszerfelügyeleti csomagunkat.

A csomag azoknak nyújt IT támogatást, akik számítástechnikai eszközeiket, munkaállomásaikat egymástól függetlenül használják, még nem alkalmaznak helyi hálózati rendszert. Az alapcsomagban található szolgáltatások, az egymástól különálló számítógépes munkahelyek és az azokhoz kapcsolt perifériák hardver és szoftverfelügyeletét látják el.
Az alapcsomag díjtétele minimum 1 db különálló számítógépes munkahely (számítógép, nyomtató, keyboard, egér) és maximum 3 db különálló számítógépes munkahely rendszerfelügyeletére vonatkozik.

Alap rendszerfelügyeleti díj: 18.000 Ft+áfa/hónap (1-3 munkaállomásig)

Az alapcsomagot igény alapján bővíthető újabb különálló munkaállomások rendszerfelügyeletével.


Alap csomag esetén a szolgáltatás újabb munkaállomással történő bővítési díja: 5.000 Ft+áfa/hónap

Több új munkaállomás telepítése előtt felajánljuk a munkaállomások hálózati alkalmazásának kiépítését és az ahhoz tartozó "Bővített rendszerfelügyeleti csomag" alkalmazását.


Az alap rendszerfelügyeleti csomagunk a következő tevékenységeket, szolgáltatásokat tartalmazza:

 • Telefonos ügyfélszolgálat - segítség, tanácsadás nyújtása, rendelkezésre állás minden munkanap 8-17 óráig
 • Távfelügyeleti szolgáltatás - a szolgáltatás megkezdése a hibabejelentéstől számított 6 munkaórán belül megtörténik. A távfelügyeleti szolgáltatásunk munkanapokon 8-17 óráig érhető el.
 • Helyszíni kiszállás esetén a kiszállási díjat és a munkavégzés díját is a kiszállás időpontjában érvényes, a honlapunkon publikált szolgáltatási alapdíjak alapján határozzuk meg.
 • Kéthavonta egy alkalommal elvégezzük a munkaállomásokra telepített operációs rendszerek (Windows 7, 8, 8.1, 10), irodai programcsomag (MS Office2xxx és az általunk feltelepített vírusvédelmi program (ESET) frissítésének (UPDATE), ellenőrzését. (Az ellenőrzéseket munkaállomásonként, előre egyeztetett időpontban távoli eléréssel hajtjuk végre.)
 • A távoli kapcsolatba lépés minden esetben díjtalan. A távoli kapcsolati szolgáltatás alatt elvégzett munka viszont óradíjas (a havi ingyenes 30 perces távfelügyeleti szolgáltatáson kívül). A távfelügyeleti szolgáltatás díját minden megkezdett félórának figyelembevételével határozzuk meg. Minden távfelügyeleti szolgáltatásról azonosítószámmal ellátott munkalapot állítunk ki, amely többek között tartalmazza a szolgáltatás időtartamát és a hibabejelentés és az elvégzett szolgáltatás leírását. Az adott hónapban történt távoli elérési szolgáltatásainkat a munkalapok alapján egy összegben számlázzuk ki.

Távfelügyeli munkavégzés óradíja:


Minden megkezdett félóra: 3.000 Ft+áfa


Helyszíni kiszállás díja:

Budapesten belül: 5.000 Ft+áfa

Vidéki kiszállás: 115 Ft/+áfa/km

Helyszíni kiszállás óradíja:

Első óra díja: 5.000 Ft+ majd félóránként 3.000 Ft+áfa.


Kiegészítő szolgáltatások:

 • távoli kapcsolattal történő munkavégzés, illetve helyszíni kiszállás és munkavégzés díjtételének kiszámlázását a megrendelő felé visszaigazolt, a megrendelő által aláírt munkalap alapján végezzük el.
 • szerviz ügyintézés: a meghibásodott számítástechnikai berendezés, eszköz szervizének ügyintézését szállási díj (oda és vissza) és szerviz ügyintézési díj ellenében vállaljuk el.

Szerviz ügyintézési díj:

7.500 Ft+áfa (kiszállási díjon kívül)

 • Az IT rendszer mentési, archiválási és mentési folyamatainak szolgáltatását (kiépítés és felügyelet) külön megállapodás, vagy szerződés keretében végezzük el.
 • Az alap csomag szolgáltatásainkat minden esetben a szerződésben meghatározottak alapján teljesítjük. A szerződésbe nem tartozó egyéb, tevékenységi körünkbe tartozó felhasználói igényeket, tevékenységeket, szolgáltatásokat közös megállapodás és árajánlat alapján teljesítünk.

Kivételes ajánlatunk minden alap csomagunkat használó ügyfelünk számára:

Azok a partnereink, akik alap csomag szolgáltatásunkat megrendelték és használják közvetlenül a szolgáltatás megrendelésekor és azután időszakonként INGYENES állapotfelmérést végzünk a használatban lévő hardver- és szoftverállományára.
A felmérés eredményeit írásos formában összegezzük, illetve amennyiben a vizsgálat alapján problémákat tárunk fel, azok kiküszöbölésére megtesszük javaslatunkat.


Amennyiben szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, illetve ezzel kapcsolatban több információt szeretne kapni, kérjük, hogy jelentkezzen.

Írjon nekünkBővített Rendszerfelügyeleti Csomag


Bővített rendszerfelügyeleti szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akiknek IT rendszerüket egy helyi hálózati szerver irányítja, kettő vagy több munkahely összekapcsolásával. A bővített rendszerfelügyeleti alapcsomag egy szerver, maximum két hálózati nyomtató, valamint maximálisan öt munkaállomás (számítógép, nyomtató, billentyűzet, egér), teljes rendszerfelügyeletét tartalmazza.

Bővített rendszerfelügyeleti csomag díja: 45.000 Ft+áfa/hónap

Az alapcsomag az alábbiak szerint bővíthető.

 • Újabb munkaállomás: havi 5.000 Ft+áfa/hó, vagy csomagváltással történő bővítési lehetőség
 • Újabb szerver beállítása a hálózatba: egyedi szerződés megkötésével (csomagváltással)

A bővített rendszerfelügyeleti csomag a következő tevékenységeket, szolgáltatásokat tartalmazza:

 • Telefonos ügyfélszolgálat - segítség, tanácsadás nyújtása, rendelkezésre állás minden munkanap 8-17 óráig
 • Távfelügyeleti szolgáltatás - a szolgáltatás megkezdése a hibabejelentéstől számított 4 munkaórán belül megtörténik. A távfelügyeleti szolgáltatásunk munkanapokon 8-17 óráig érhető el.
 • Távfelügyeleti szolgáltatás biztosítása munkanapokon 8-17 óráig
 • Havonta egy alkalommal ingyenes kiszállást biztosítunk, kiszállásonként 2 óra díjmentes munkavégzéssel.
 • Maximum havi 4 alkalommal, 0,5 - 0.5 órás ingyenes távoli kapcsolattal történő munkavégzést biztosítunk.

A távoli kapcsolatba lépés minden esetben díjtalan, viszont a távoli kapcsolattal történő szolgáltatásunk minden limiten felüli munkavégzése óradíjas A limiten felüli távfelügyeleti szolgáltatás díját minden megkezdett félórának figyelembevételével határozzuk meg. Minden távfelügyeleti szolgáltatásról azonosítószámmal ellátott munkalapot állítunk ki, amely többek között tartalmazza a szolgáltatás időtartamát és a hibabejelentés és az elvégzett szolgáltatás leírását. Az adott hónapban történt távoli elérési szolgáltatásainkat a munkalapok alapján egy összegben számlázzuk ki.

 • Bővített rendszerfelügyeleti csomagunk keretében minden hónapban egy alkalommal ingyenes helyszíni kiszállás vehető igénybe, maximum 2 órai munkavégzéssel.
 • A havi egy helyszíni kiszálláson kívül meghatározott díjazás ellenében állunk rendelkezésre. A helyszíni kiszállást a bejelentéstől számított 8 munkaórán belül teljesítjük.
Távfelügyeli munkavégzés óradíja:

Minden megkezdett félóra: 3.000 Ft+áfa.

Helyszíni kiszállás díja:

Budapesten belül: 5.000 Ft+áfa

Vidéki kiszállás: 115 Ft/+áfa/km

Helyszíni kiszállás óradíja:

Első óra díja: 5.000 Ft+ majd félóránként 3.000 Ft+áfa.


Kiegészítő szolgáltatások:

 • távoli kapcsolattal történő munkavégzés, illetve helyszíni kiszállás és munkavégzés díjtételének kiszámlázását a megrendelő felé visszaigazolt, a megrendelő által aláírt munkalap alapján végezzük el.
 • szerviz ügyintézés: a meghibásodott számítástechnikai berendezés, eszköz szervizének ügyintézését szállási díj (oda és vissza) és szerviz ügyintézési díj ellenében vállaljuk el.

Szerviz ügyintézési díj:

7.500 Ft+áfa (kiszállási díjon kívül)

 • Az IT rendszer mentési, archiválási szolgáltatásának kiépítéséről és felügyeletéről és díjtételéről a bővített rendszerfelügyeleti szolgáltatás szerződésének erre vonatkozó fejezete rendelkezik.
 • Bővített rendszerfelügyeleti szolgáltatásunkat minden esetben a szerződésben meghatározottak alapján végezzük el. A szerződésbe nem tartozó egyéb, tevékenységi körünkbe tartozó felhasználói igényeket, tevékenységeket, szolgáltatásokat közös megállapodás és árajánlat alapján teljesítünk.

Kivételes ajánlatunk minden, Bővített Csomagot megrendelő leendő ügyfelünk számára:


Azok számára, akik bővített rendszerfelügyeleti szolgáltatásunkat megrendelték, INGYENES állapotfelmérést végzünk meglévő informatikai hardver és szoftver állományukra. A felmérés eredményeit írásos formában összegezzük, illetve amennyiben a vizsgálat alapján problémákat tárunk fel, azok kiküszöbölésére megtesszük javaslatunkat.
Amennyiben szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, illetve ezzel kapcsolatban több információt szeretne kapni, kérjük, hogy jelentkezzen.

Írjon nekünkEgyedi Rendszerfelügyeleti Csomag


Egyedileg kiválasztott szolgáltatásainkból összeállított csomagunkat azoknak ajánljuk, akik gazdasági, ügyviteli tevékenységeik támogatására komolyabb, illetve összetettebb informatikai rendszert használnak. Ez jelenthet több telephellyel működő vállalati IT rendszert, vagy olyan speciális programokat, IT alkalmazásokat használó szervezeteket, amelyek irányítását, folyamatos üzemeltetését akár napi szinten kell biztosítani.
Nekik ajánljuk speciális rendszerfelügyeleti szolgáltatásunkat. A csomag szolgáltatásainak minden elemét egyedileg kell felmérni és felépíteni, úgy hogy azok minden téren képesek legyenek megfelelni az elvárásoknak.

Az egyedileg összeállított rendszerfelügyeleti szolgáltatásaink megtervezéséhez, kialakításához a felhasználó meglévő IT rendszerének (szoftver, hardver IT szolgáltatások, alkalmazások) felméréséből, valamint a szervezet gazdasági és ügyviteli tevékenységi rendszerének részletes átvilágításából származó információkra, elemzési eredményekre van szükségünk.

A felmérés és átvilágítás elemzésével pontos információt kaphatunk arról, hogy a meglévő IT szoftver és eszközállománya milyen hatékonysággal, milyen gyorsasággal tudja kiszolgálni a felhasználó mindennapi tevékenységeit.

Az adott szervezet IT rendszerének felmérését és tevékenységeinek részletes átvizsgálását, valamint azok részletes tényfeltáró elemzését felhasználói megrendelés esetén óradíjas konstrukcióban végezzük el. Ennek költségét a felmérésre és átvilágításra, illetve az elemzésre fordított munkaóra határozza meg.

Az elemzési eredményekkel feltárjuk az IT rendszer szoftvereinek, hardvereinek problémáit, hiányosságait. Elemzésünkben javaslatot teszünk a hardver és szoftverállomány esetleges korszerűsítésére, fejlesztésére.

A fentiek alapján a felhasználó működési, biztonságtechnikai igényeinek figyelembevételével összeállítjuk a számára legkedvezőbb, legalkalmasabb egyedi rendszerfelügyeleti csomagunkat.

Kivételes ajánlatunk minden, Egyedi Csomagot megrendelő leendő ügyfelünk számára:

A speciális szolgáltatási csomag megrendelése esetén a már elszámolt rendszerfelmérési és átvilágítási tevékenységünk teljes költségét levonjuk a szolgáltatás havi költségéből!

Az egyedi rendszerfelügyeleti csomagunkat átalánydíjas szerződés keretébe foglalva érvényesítjük. Az átalánydíjas szolgáltatási szerződés pontosan definiálja és határozza meg a szolgáltatással kapcsolatos rendszerfelügyeleti kötelezettségeket és szabályokat.

Amennyiben szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, illetve ezzel kapcsolatban több információt szeretne kapni, kérjük, hogy jelentkezzen!

Írjon nekünk